Menu

Horsten Woonstyle - De Speciaalzaak met de laagste prijsgarantie!
Tel. 0416 - 531 899

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Bekijk ons uitgebreide assortiment

« »

Bankstellen Tilburg

Bent u op zoek naar een plek waar u terecht kunt voor het kopen van bankstellen of een loungebank in de omgeving van Tilburg? Omdat u heerlijk wilt neerploffen na een lange werkdag? Omdat u uw favoriete serie lekker onderuitgezakt wilt kunnen kijken? Of omdat u met een wijntje of biertje in de hand gezellig en comfortabel wilt borrelen? Wat uw reden ook is voor de aanschaf van een nieuw bankstel of loungebank: bij Horsten Woonstyle in Waspik hebben wij vast wat u zoekt!

Bankstellen in diverse stijlen: kies de bank die past bij het interieur van uw woning in Tilburg

Bij Horsten Woonstyle, nabij Tilburg, hebben wij verschillende bankstellen in diverse stijlen, zoals de loungebank, in onze collectie opgenomen. Strakke en moderne ontwerpen, banken met grote kussens, loungebanken, leren banken en banken in diverse kleuren. Hoe u uw woning ook heeft ingericht; bij ons vindt u altijd een bank die past bij het interieur van uw woning. Onze banken zijn daarbij altijd van uitstekende kwaliteit. Wij bieden namelijk uitsluitend banken van gerenommeerde merken als Tower Living, Eleonora en By Boo.

Dé perfecte loungebank uitzoeken? Kom langs in onze showroom nabij Tilburg!

Heeft u al bankstellen bekeken, maar heeft u de perfecte loungebank voor uw woning in Tilburg nog niet gevonden? Kom dan eens langs bij Horsten Woonstyle. In onze showroom aan de Schoolstraat 7a in Waspik kunt u ons uitgebreide assortiment met eigen ogen bekijken. Wilt u alvast een voorproefje van onze collectie? Dan kunt u natuurlijk ook een kijkje nemen op onze website. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0416 – 531 899.


Horsten Woonstyle

Schoolstraat 7a

5165 TR

Waspik ( Noord - Brabant )

Tel. 0416 - 531899

Openingstijden

Ma.
Di.
Wo.
Do.
Vr.
Za.
Zo.
Gesloten
Gesloten
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 17.00 uur
Alleen Koopzondagen

Koopzondagen

3 Januari
31 Januari
6 Maart
28 Maart
3 April
1 Mei
16 Mei
2 Oktober
6 November
18 December
26 December


 

Velden met * zijn verplicht