Menu

Horsten Woonstyle - De Speciaalzaak met de laagste prijsgarantie!
Tel. 0416 - 531 899

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Bekijk ons uitgebreide assortiment

« »

Outlet hoekbanken

Kom langs in de outlet van Horsten Woonstyle voor hoekbanken van gerenommeerde merken. Zo voorziet u uw interieur van meubels van hoge kwaliteit. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij bieden de mooiste meubels en woonaccessoires aan voor de meest aantrekkelijke prijzen. Bij ons profiteert u dan ook altijd van de laagste prijsgarantie. De prachtige hoekbanken kunt u testen in onze outlet in Waspik.

In de outlet vindt u een ruime keuze aan hoekbanken

Na een lange dag neerploffen op uw hoekbankstel aangeschaft voor een scherpe prijs in de outlet. Een heerlijke serie kijken met uw voeten omhoog. Én comfortabel borrelen. Bij de outlet bieden wij u een uitgebreide collectie met diverse hoekbanken. Zo kunt u kiezen voor een modern en strak bankstel, maar banken met grote kussens behoren ook tot de mogelijkheden. Kiest u voor een bank bij Horsten Woonstyle, dan bent u altijd verzekerd van een echt kwaliteitsproduct. In de outlet verkopen wij namelijk alleen hoekbanken van topmerken als Urban Sofa, Haveco en Sit Design.

Diverse meubels voor gereduceerde prijzen

Op zoek naar een interessante aanbieding? We hebben naast de huidige collectie ook een groot aantal meubels in de aanbieding. Wilt u dus niet te veel geld uitgeven aan uw hoekbank? Kom dan langs in de outlet voor hoekbanken met een interessante prijs. Heeft u vragen over Horsten Woonstyle? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0416 – 531 899.

Horsten Woonstyle

Schoolstraat 7a

5165 TR

Waspik ( Noord - Brabant )

Tel. 0416 - 531899

Openingstijden

Ma.
Di.
Wo.
Do.
Vr.
Za.
Zo.
Gesloten
Gesloten
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 17.00 uur
Alleen Koopzondagen

Koopzondagen

3 Januari
31 Januari
6 Maart
28 Maart
3 April
1 Mei
16 Mei
2 Oktober
6 November
18 December
26 December


 

Velden met * zijn verplicht